Gris-outfit nu in Fall Guys: Ultimate Knockout te koop

Gris-outfit nu in Fall Guys: Ultimate Knockout te koop

Een outfit gebaseerd op de populaire indiegame Gris is nu te koop in de in-game winkel van Fall Guys: Ultimate Knockout.

Met de skin geven spelers hun personage een paarse kleur en paarsblauw haar. Daarmee lijkt het personage op het hoofdpersonage uit Gris.

De skin bestaat uit twee delen: de bovenkant en de onderkant van het pak, die elk vijf kronen kosten. In totaal betalen spelers dus tien kronen voor de gehele outfit. Kronen kunnen gewonnen worden in het spel door eerste te worden of door bepaalde tiers uit te spelen.

Gris verscheen eind 2018 op Switch en pc. Het spel werd geprezen voor zijn uitdagende platformactie, artistieke uiterlijk en emotionele verhaal over een jong meisje dat verloren raakt in haar eigen wereld terwijl ze probeert om te gaan met een traumatische gebeurtenis. Fall Guys is sinds eerder dit jaar beschikbaar en is in een korte tijd enorm populair geworden. In het spel moeten spelers proberen als laatste over te blijven in een reeks uitdagende minigames. De game is op pc en PlayStation 4 beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoezo wordt hier een artikel over geschreven en bijvoorbeeld dan over de My Friend Pedro skin niet? De skins boeien mij verder niet maar ben wel erg benieuwd hoezo dit wel en de andere niet?

0
test

@Markus88 Dat is altijd zo met game websites Hangt er ook vanaf wat hun interessant lijkt.

0
test

@burhan42 de 100e skin post kan toch niet meer interessant zijn... Als ik al die posts zie van deze game is het 9/10 keer een skin..

0

Aanbevolen voor jou