P.T.-hack levert griezelige beelden op

P.T.-hack levert griezelige beelden op

Bekende YouTuber Lance McDonald is er door een camera-hack achter gekomen dat de geest in de controversiële horrordemo P.T. altijd achter de speler aanloopt.

Als je P.T. speelt (zover dat nog kan; inmiddels is de demo niet meer te downloaden), heb je constant het gevoel dat de geest uit het spel achter je aanloopt. Wanneer je je omdraait zie je echter niets, maar de schaduw en de geluiden van geest Lisa zijn toch echt te horen. De reden hiervoor is omdat Lisa blijkbaar écht achter de speler aanloopt.Het is YouTuber Lance McDonald gelukt om controle over de camera van het spel in handen te krijgen om zo achter de speler te kunnen kijken. Benieuwd hoe dat precies werkt? Check de video van McDonald hieronder!

P.T., wat staat voor Playable Teaser, is inmiddels al ruim honderd miljoen keer gedownload en wordt door veel fans als misschien wel de beste demo ooit gezien. P.T. was eigenlijk bedoeld als een voorproefje op Silent Hills, het negende deel in de bekende horrorserie, maar dat project is uiteindelijk gecanceld omdat uitgever Konami problemen kreeg met initiatiefnemer Hideo Kojima. De demo werd in 2014 vrijgegeven, even later kon het spel niet meer worden gedownload.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is wel grappig deze hack had het al gezien op n4g.com

0

Nu heb ik een boundary break episode nodig. Ik wil weten wat er met Lisa gebeurd als ze bijvoorbeeld achter het raam verschijnt. Zijn er dan 2 Lisa's of verplaatst ze ook daadwerkelijk?

0

Aanbevolen voor jou