GRID Autosport komt volgende maand naar de Switch

GRID Autosport komt volgende maand naar de Switch

Feral Interactive, de ontwikkelaar van GRID Autosport, laat in een reactie op Twitter weten dat GRID in september naar de Switch komt.

GRID kwam voor het eerst uit in 2014 en is het negende spel in de TOCA-serie. De speler bouwt zijn eigen racecarrière op via de Career-modus of racet tegen andere spelers in de online-modus. De speler kan veel zelf bepalen, zoals de auto, circuit, racetype en moeilijkheidsgraad in de Custom Cup-modus.

Volgens de tweet van Feral Interactive komt GRID Autosport in september naar de Switch met een aantal nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om beweging te gebruiken waarbij je door de Switch te draaien je auto bestuurt. Bekijk hieronder de video waarin de verschillende besturingsmogelijkheden getoond worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heb toch altijd t gevoel dat die motion steering niet zo nauwkeurig is als met t pookje... Leuk voor de kids maar voor de echte racer.. nee denk t niet. Wil niet zeggen dat Grid een slechte game is, integendeel. Voorgaande edities waren best goed.

0
test

@EdwinVP Daarom is het inderdaad fijn dat je als speler zelf kan kiezen op wat voor manier je gaat sturen :)

0

Is de switch ondertussen een ps3/xbox portmachine geworden ofzo ? Waarom zou je met een 5 jaar oude game blij moeten zijn voor de switch ? en ten tweede , zo goed is GRID nou ook weer niet, doe dan een huidige Colin MCrea ofzo inplaats van zo goedkoop te scoren!!

0

Aanbevolen voor jou