GRAW 2 op de PC wordt tactischer en heeft meer multiplayer | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De PC-port van de tactische shooter Ghost Recon Advanced Warfighter 2 wordt niet zomaar een directe overzetting van zijn console-broertje. De Zweedse ontwikkelaar GRIN, die verantwoordelijk is voor de PC-versie, zal de game namelijk een stuk tactischer maken. In tegenstelling tot de console-versie zul je op de PC directe, specifieke bevelen aan je teammaten kunnen geven. Ook heb je een tactische kaart, waarop je waypoints kunt zetten en je hele strategie kunt plannen. Om deze elementen optimaal te kunnen gebruiken zijn de levels ietwat aangepast.

Bovendien zit er een extra multiplayermodus bij, genaamd A ault vs. Recon. In deze modus vecht een team van de technologisch vergevorderde Ghosts tegen Mexicaanse rebellen, die meer brute vuurkracht hebben. Bovendien zullen er in de PC-versie speelvelden voor de multiplayer zijn die niet in de andere versies zitten.

Verder zal er een level editor uit worden gebracht die modders voorziet van dezelfde tools als het ontwikkelingsteam. Bovendien zal GRAW 2 na de verschijning ondersteund worden met extra content. Genoeg redenen om deze PC-versie in de gaten te houden dus.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou