Gratis update voor Desperados 3 voegt nieuwe missies toe

Gratis update voor Desperados 3 voegt nieuwe missies toe

THQ Nordic heeft een gratis update voor Desperados 3 uitgebracht met daarin nieuwe missies.

De nieuwe missies vinden plaats op de Flagstone-, Eagle Falls, Casa DeVitt- en Mayor Higgins' Estate-maps. Zo moet men in Untitled Voodoo Mission Mayor Higgins' bruiloft infiltreren via dartpijltjes waarmee men de vijand kan besturen, en in Public Transportation moeten twee dode mannen naar het Eagle Falls-treinstation worden gedragen.

Desperados 3 is sterk gebaseerd op de eerste game van de franchise Desperados: Wanted Dead or Alive. Elke missie vraagt de speler elk gevecht op tactische wijze onder de schouders te nemen. Hierbij kunnen unieke vaardigheden van personages ingezet worden en slim gebruikgemaakt worden van omgevingen. De game is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gamer.nl recenseerde de game en schreef: "Desperados 3 doet oude tijden herleven – en niet alleen die van het Wilde Westen. Ontwikkelaar Mimimi blaast succesvol nieuw leven in een verloren gewaande serie uit een uitstervend genre. Desperados 3 stelt je tactische inzicht en vermogen om te improviseren keer op keer op de proef, waardoor iedere overwinning ook echt als jóuw overwinning voelt. Als kers op de taart oogt en klinkt de game perfect sfeervol. Hier leg je graag een vuistvol dollars voor op tafel – of zelfs een paar dollars meer."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een heerlijk spel en het speelt weer als vanouds (nostalgie)! Was wel een beetje sceptisch of het wel te bespelen zou zijn met een controller, maar de besturing hebben ze slim geïmplementeerd tov een toetsenbord, alleen de camera besturing is even wennen. Maar de muziek en de graphics zijn prachtig helemaal als je inzoomed. Echt een aanrader als je van deze genre houdt.

0

Aanbevolen voor jou