Gratis update breidt online functionaliteiten Super Mario Party uit

Gratis update breidt online functionaliteiten Super Mario Party uit

Nintendo heeft een gratis update voor Super Mario Party uitgebracht die de online functionaliteiten van de game uitbreiden.

De update is reeds beschikbaar en biedt spelers de mogelijkheid om volledige bordspellen online te spelen met andere bezitters van de game. Spelers kunnen voortaan een eigen lobby starten waarin bordspellen en talloze minigames gespeeld kunnen worden. 

In totaal kunnen nu 70 van de 80 minigames online worden gespeeld, voorheen waren dit er tien. De modus ondersteunt spellen tot en met vier personen. Het is zelfs zo dat twee spelers op dezelfde console kunnen spelen met andere spelers via het internet. Het is echter niet mogelijk om met twee spelers via dezelfde Switch te laten spelen met twee spelers op een andere, zelfde Switch. 

Hier lees je alles over de nieuwste update van Super Mario Party.

Super Mario Party

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is super dat ze dit doen maar wel erg laat en ook super jammer dat ze niet meer bords. Hebben toegevoegd.

0

@burhan42 Idd veel te kleine bords jammer waar ze naartoe gaan met Mario party.. Misschien een remake van 1 maken dat trekt wel mensen.

0
test

Dit klonk allemaal best wel goed, tot het laatste zinnetje: ‘ Het is echter niet mogelijk om met twee spelers via dezelfde Switch te laten spelen met twee spelers op een andere, zelfde Switch.’ Waarom niet? Dat maakt het juist leuk om tegen een bevriend stel te spelen… Nintendo maakt soms zulke rare keuzes als het om online gaat.

0
test

@Nurt Cobain ja dit is wel heel slecht

0

Aanbevolen voor jou