Gratis puzzelapp aangekondigd voor PlayStation Vita | Gamer.nl

Gratis puzzelapp aangekondigd voor PlayStation Vita | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Treasure Park kunnen spelers hun eigen puzzels maken en deze delen met vrienden. De PS Vita maakt gebruik van ZIJN 3G-functionaliteit om puzzels van mensen in de omgeving te vinden. 

Verder heeft Sony nog twee andere gratis apps aangekondigd, de Wake-up Club en Paint Park. De Wake-up Club is een alarmklok; Vita-gebruikers kunnen hun alarm synchroniseren met andere Vita-bezitters. Paint Park is een tekenapp die gebruikmaakt van de touchpad op de achterkant van de PlayStation Vita. Spelers kunnen ook de camera van de Vita gebruiken om een foto te maken, in te laden en vervolgens te bewerken in de app. 

Paint Park is vanaf gisteren te downloaden. De andere twee apps verschijnen in de zomer van dit jaar. Wanneer precies is niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou