Gratis downloadbare content voor MotoGP 09/10 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste gratis downloadbare content voegt de 800cc-kla e aan het spel toe, samen met de nieuwe circuits, teams en rijders van het seizoen 2010. De nieuwe circuits zijn Silverstone en Balantonring. Met het tweede gratis pakket worden de 125cc- en 600cc-kla e toegevoegd met de bijbehorende coureur- en teamupdates voor 2010.

Het is de bedoeling dat beide downloadbare pakketten vlak na het uitbrengen van het spel beschikbaar gesteld worden. MotoGP 09/10 verschijnt op 26 maart.

Demo

In de demo kunnen spelers rondjes rijden over het circuit Mugello endrie verschillende racekla en uitproberen. De demo verschijnt op XboxLive en PlayStation Network. Het is nog niet bekend wanneer in februari de demoprecies verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou