Grasshopper overweegt vervolg op Shadows of the Damned | Gamer.nl

Grasshopper overweegt vervolg op Shadows of the Damned | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik denk aan een vervolg", zegt Akira Yamaoka, bekend van de Silent Hill-soundtracks. "Ik kan je het hier niet vertellen, maar ik zou het zeker willen." Volgens Yamaoka is Electronic Arts, dat de eerste Shadows of the Damned uitgaf via zijn Partners-programma, ook geïntre eerd in het uitbrengen van een eventueel vervolg. "Waarschijnlijk. Of ja (ze zijn geïntere eerd)."

Shadows of the Damned, een samenwerking tu en Gra hoppers Suda 51 en Resident Evil-bedenker Shinji Mikami, kwam vorig jaar uit. Ondanks goede kritieken werd het spel niet veel verkocht. Suda 51 zegt hierover het volgende: "Ik denk dat het heel moeilijk is om succesvol te zijn met een nieuw IP. Je hebt echt een enorm veel ondersteuning nodig om een nieuwe franchise succesvol te maken. Helaas konden we het niet zo goed als we hoopten."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou