Grand Theft Auto 5 in totaal 115 miljoen keer verkocht

Grand Theft Auto 5 in totaal 115 miljoen keer verkocht

Er zijn in totaal 115 miljoen exemplaren van Grand Theft Auto 5 verkocht, waarvan vijf miljoen in het laatste kwartaal. Dit blijkt uit de laatste href="https://ir.take2games.com/financial-information/quarterly-results" rel="noopener noreferrer" target="_blank">kwartaalcijfers</a> van Take-Two.

In mei dit jaar lag het totaal van verkochte exemplaren op 110 miljoen. Dat betekent dat er sinds mei nog ruim 5 miljoen exemplaren van de Rockstar-game zijn verkocht.

Strauss Zelnick, CEO van Take-Two, heeft in een gesprek met gamesindustry.biz verteld waarom GTA 5 volgens hem nog steeds zoveel verkoopt.

"Ik denk dat het project blijft groeien, omdat de doelgroep constant in beweging is. Wanneer je ouder dan zeventien jaar bent, moet je deze game hebben. GTA 5 is oorspronkelijk ontwikkeld voor de vorige generatie en we hebben vervolgens een nieuwere versie gemaakt voor deze generatie. Het is echt fantastisch dat een game van de vorige generatie, zes jaar later, nog steeds de standaard van kwaliteit haalt", aldus Zelnick.

Het fiscale rapport toont ook de cijfers van andere 2K-spellen. Zo zijn de cijfers Red Dead Redemption 2 ook vrijgegeven; het populaire cowboyspel, dat deze week ook op pc werd uitgebracht, is nu wereldwijd 26,5 miljoen keer verkocht.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tijd voor deel 6.

0
test

@TommyVercetti Ik speel 5 online nog regelmatig. Maar ben nu toch wel erg toe aan 6. Ben toch wel benieuwd of ze weer de lat hoger kunnen leggen, want jeeez wat had 5 een mooie impact. En dan te bedenken dat die ooit op de 360 uitkwam..

0
test

@kleinekoosjer ja ik snap wat je bedoelt ik hoop persoonlijk op een GTA met LC,VC en SA in 1 wereld.

0
test

Maar het 3 hoofdpersonages concept mogen ze van mij eigenlijk wel laten vallen. 1 hoofdpersonage kan ik me veel beter mee identificeren.

0

Aanbevolen voor jou