Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition officieel aangekondigd

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition officieel aangekondigd

Rockstar heeft Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition officieel aangekondigd.

De collectie bevat Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas. Rockstar laat weten dat de spellen geüpdatet zijn voor moderne platforms en diverse visuele verbeteringen en andere aanpassingen bevatten. Wel moet de klassieke "look en feel" van de trilogie behouden blijven.

De collectie komt nog ergens dit jaar naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc (via de Rockstar Games Launcher). Ergens in de eerste helft van 2022 komt de collectie ook naar iOS en Android. De bestaande versies van GTA 3, Vice City en San Andreas worden volgende week uit digitale winkels gehaald.

Meer details, behalve onderstaande teaser trailer, zijn er nog niet, maar Rockstar belooft de komende weken meer informatie naar buiten te brengen.

De afgelopen maanden gingen er al diverse geruchten rondom de collectie. Volgens die geruchten lopen de games op de Unreal Engine en worden ze ontwikkeld door Rockstar Dundee.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola yup sinds red dead 1 is het alleen maar omlaag gegaan

0
test

@coola Tjah what else is new. In de wereld zijn veel bedrijven die hun inkomen hebben met enkel hetzelfde doen. Ik vind het ook wel beetje matig maar goed je moet het ook anders zien. Veel jonge gamers hebben deze games nooit gespeeld en veel mogelijkheden om dat te doen zijn er niet. De oude nes en snes games kun je op vele manieren spelen maar is het PS2 is is dat al vele malen moeilijker en ik zie weinig jeugd een PS2 aanschaffen en spelen. Dus met die gedachte bied dit een nieuwe generatie de kans een klassieker te spelen. Of we het nu lui vinden of niet. En stiekem denk ik dat vele oude fans dit ook gaan kopen. Dus is het ook echt zo lui? Als er dadelijk van deze set een x aantal miljoen verkocht worden blijkbaar niet. En ik heb een gevoel dat er veel verkocht gaan worden. Dus lui misschjen wel. Maar slim ook. Ik zou het ook doen als ik de baas van rockstar was. Zeker omdat andere grotere projecten nu vast in ontwikkeling zijn er dan toch nog extra geld binnen komt. Want je moet wel toegeven hun producties zullen niet goedkoop zijn. Gta6 zal geen cheap gameplay worden in ontwikkelkosten: en dat was gta5 en RDR2 vast ook niet. En ook al leveren die games ook veel geld op, het is wel van belang dat het binnen blijft komen om studio’s niet te hoeven sluiten. Aangezien rockstar 12 studio’s heeft ofzo, en die geen van allen nu aankondigen met iets bezig te zijn zullen de meeste met een groot project bezig zijn. Die mensen moeten betaald worden ondanks dat er vanuit die studio’s niks aan geld binnenkomt tot het moment van release. Dus het is heel slim om even soms lui te zijn en extra cash te innen om zo de kosten die je niet meteen terug verdient toch te kunnen dragen. RDO is denk ik gewoon niet succesvol genoeg om echt te blijven updaten en mogelijk ook een signaal dat er druk gewerkt word aan wat anders. En dus een extra reden voor extra geld omdat de online services misschien minder aandacht gaan krijgen. En dan valt het hele inkomen weg als er niks verkocht kan worden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@watashi wa maurice desu. Je weet dat je GTA 3, vice city en San Andreas ook op mobiel kan spelen en pc? Dit is en blijft supergoedkoop, als ze deze games voor de jongere generatie wouden maken (18+ game) dan hadden ze wel een remake gedaan.

0
test

Remaster ofniet ik heb gewoon weer zin om Vice city te spelen op de Series

0
test

@RIOdeMIO me too

0

Aanbevolen voor jou