GTA Online krijgt Open Wheel Race Series-modus

GTA Online krijgt Open Wheel Race Series-modus

GTA Online krijgt een nieuwe game-modus, de Open Wheel Race Series. Dat maakte Rockstar Games bekend middels een persbericht.

De Open Wheel Race Series is een modus waarin één tot zestien spelers het tegen elkaar opnemen in een racewedstrijd op verschillende parcours. De modus is gebaseerd op de Formule 1-competitie. Het bevat twee racebolides die spelers kunnen gebruiken: de Progen PR4 en de Ocelot R88. De stijl van de raceauto’s en prestaties zijn te veranderen met verschillende voorvleugels, achtervleugels, wielen, banden en racefolies. De banden hebben allemaal eigenschappen. Zo slijten harde banden minder snel en doen deze het goed op droge parcours, maar hebben ze minder grip op de weg. Zachte banden slijten sneller, bieden betere grip en doen het beter op natte parcours. Medium banden is een mengeling van de twee andere banden.

Watch on YouTube

De auto kan ook permanent beschadigd raken bij crashes. De enige manier om de auto te repareren is door naar de pitstop te gaan. Spelers die te lang doorrijden met een kapotte auto presteren slechter dan spelers die geen schade hebben. De nieuwe modus is te vinden onder het tabblad jobs in het online menu of door naar het de Open Wheel Race Series symbool in de buurt van Los Santos airport te rijden.

De Open Wheel Race Series is vanaf vandaag beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou