'Grand Theft Auto 6 draait om tweeling in Carcer City'

'Grand Theft Auto 6 draait om tweeling in Carcer City'

Het verhaal van Grand Theft Auto 6 zou om een tweeling draaien wiens ouders door het kartel zijn vermoord.

Deze en meer mogelijke details over het langverwachte spel zijn naar buiten gebracht door insider Matheusvictorbr, die eerder wel vaker informatie rondom Rockstar-games heeft gemeld.

Volgens de insider speelt een tweeling - bestaande uit een man en vrouw - de hoofdrol. Hun ouders worden in 2003 gedood door het kartel in Brazilië. Spelers zouden dit meemaken via een proloog.

De kern van het spel zou zich echter in de moderne tijd afspelen. Broer en zus zouden al jarenlang van elkaar gescheiden zijn. Terwijl de broer werkt voor de DOA - een fictieve versie van de Drugs Enforcement Agency (DEA), zou de zus zich omhoogwerken in het kartel dat haar ouders heeft vermoord om op die manier wraak te nemen. Op die manier zouden broer en zus elkaar weer tegenkomen.

Volgens de insider zou het spel zich voornamelijk in Carcer City in de VS afspelen. Deze stad komt uit Rockstar-game Manhunt. Ook zouden Cuba, Columbia en het fictieve Vice City aangedaan worden. Ook nieuw volgens de insider is dat het spel vernietigbare gebouwen zou hebben. Tot slot meldt de insider dat de game op dit moment gepland staat voor een release in 2024.

Bovenstaande details zijn niet officieel bevestigd door Rockstar. Het enige dat het bedrijf bekend heeft gemaakt, is dat de ontwikkeling van de nieuwe Grand Theft Auto "in volle gang" is. 

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Dit klinkt zeker wel tof! Alleen voelt het spelen als een DEA agent toch een beetje niet als GTA? Toch gek om met iemand van de wet auto's te stelen en dat soort zaken. Tenzij het personage undercover of iets gaat.... Aan de andere kant zou het wel tof kunnen zijn als je op deze manier misschien wel mensen kan gaan aanhouden en dat soort dingen. Wordt vooral tijd dat GTA VI officieel wordt aangekondigd met een trailer etc.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@GameGn0me De game heet Grand theft auto. En dat is het bij lange na al niet meer. Dus waarom zou een rol als DEA niet kunnen? Ik ben er wel benieuwd naar.

0

Aanbevolen voor jou