"Grand Slam Tennis met motioncontrols op 360 en PS3" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Moore zette de ontwikkeling van de Xbox 360- en PS3-versie in de wacht na de release van Grand Slam Tennis voor de Wii. Volgens Moore had dit twee redenen. Ten eerste was er meer personeel nodig om de aankomende uitbreiding voor EA Sports Active af te krijgen, en hiervoor werd een groot deel van het Grand Slam Tennis-team ingezet.

Daarnaast heeft het spelen met MotionPlus op de Wii het gebruik van traditionele controllers "verpest" voor Moore. Om deze redenen werd besloten te wachten met een Xbox 360- en PS3-versie van Grand Slam Tennis tot Microsoft's Natal en de bewegingsgevoelige controller van Sony beschikbaar zijn. "Het is iets wat duidelijk wordt als je Wii MotionPlus-tennis hebt gespeeld en dan teruggaat [naar een traditionele controller]", aldus Moore.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou