Gran Turismo Sport zeer beperkt in offline-modus | Gamer.nl

Gran Turismo Sport zeer beperkt in offline-modus | Gamer.nl

De offline-modus van Gran Turismo Sport blijkt zeer beperkte content te bevatten.

De content die beschikbaar is in de offline-modus van GT Sport blijkt ontzettend gelimiteerd te zijn. Dit zorgde onder andere voor veel problemen voor reviewers, die hierdoor weinig van de game konden spelers voor de release van GT Sport, waarbij de servers van Sony online zouden gaan.

Volgens verschillende spelers is alleen de Arcade-modus te spelen zonder internetconnectie. Dit betekent dat je eigenlijk alleen enkele races of time trials kunt doen. Hierbij zijn wel auto's en tracks te gebruiken die zijn vrijgespeeld in de online-modus van de game, maar daarmee is het dan ook wel gezegd.

Levels en credits kunnen alleen online worden behaald. De campaign van de game is ook alleen te spelen met een werkende internetconnectie, die je ook nodig hebt om in-game auto's aan te kunnen schaffen. Spelers kunnen zelfs de wagens die zij al in bezit hebben niet bekijken, laat staan er foto's van te kunnen maken.

Veel spelers zullen hier niets van merken, aangezien zij altijd verbonden zijn met het internet. Voor sommigen kan dit echter een grote teleurstelling zijn.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou