Gran Turismo Sport voor onbepaalde tijd uitgesteld | Gamer.nl

Gran Turismo Sport voor onbepaalde tijd uitgesteld | Gamer.nl

Gran Turismo Sport is voor onbepaalde tijd uitgesteld. De game zou eerst op 15 november uitkomen, een nieuwe datum is nog niet aangekondigd.

Ontwikkelaar Polyphony Digital plaatste vandaag een bericht op PlayStation Blog waarin het uitstel werd aangekondigd. De studio wil meer tijd hebben om aan de game te werken. "We hebben meer tijd nodig om GT Sport te perfectioneren. We hebben al zoveel moeite in de game gestoken sinds de aankondiging en willen niets aan de uiteindelijke ervaring afdoen. We kunnen nog geen nieuwe releasedatum aankondigen, maar doen meer dan ooit ons best om van GT Sport de beste Gran Turismo-game ooit te maken."


Overigens wordt op de Amerikaanse PlayStation Blog 2017 als releasejaar genoemd, maar dat wordt niet op de Europese versie van de officiële blog vermeld.

Gran Turismo is Sony's meest bekende racefranchise en GT Sport moet de eerste GT-game op PlayStation 4 worden. De game heeft een focus op e-sports met een nieuwe Sport-modus waarin evenement worden gepland waarin spelers kunnen strijden om een echte FIA-licentie. Daarnaast kunnen spelers foto's met een 4K-resolutie maken in de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou