Gran Turismo Sport bevat geen dynamisch weer en tijdsverloop | Gamer.nl

Gran Turismo Sport bevat geen dynamisch weer en tijdsverloop | Gamer.nl

Kazunori Yamauchi, hoofdverantwoordelijke voor Gran Turismo Sport, bevestigt dat de nieuwe racegame geen dynamisch weer en tijdsverloop bevat. Dit maakt hij bekend in een interview met Gran Turismo-fansite GTPlanet.

In het interview legt Yamauchi uit waarom de elementen zijn verdwenen in Gran Turismo Sport: "We hebben ervoor gekozen om geen transities tijdens de race te hebben dit keer om de framerate en kwaliteit van de presentatie te verbeteren. De speler krijgt dus de mogelijkheid om dit te bepalen voordat een race wordt gestart. Je kunt nog steeds racen tijdens de nacht, ochtend, zonsopgang, zonsondergang, enzovoorts."

In eerdere Gran Turismo-games waren de weersomstandigheden en het tijdsverloop wel dynamisch. Dit was echter alleen mogelijk op bepaalde circuits. Gran Turismo 6, de vorige game uit de raceserie, kende meerdere problemen met het aantal beelden per seconden.

Gebruikers op het forum van GTPlanet hebben hiernaast ontdekt dat veel traditionele offline-modi als "Sunday Cup" en "Like the Wind" mogelijk niet aanwezig zullen zijn in Gran Turismo Sport. Een arcade-modus is nog wel aanwezig.

Gran Turismo Sport wordt 18 november uitgebracht in Europa. De racegame wordt exclusief uitgegeven voor PlayStation 4.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou