Gran Turismo 7 bevat klassieke Gran Turismo-gameplay

Gran Turismo 7 bevat klassieke Gran Turismo-gameplay

Gran Turismo 7 moet terugkeren naar de klassieke gameplay waar de franchise om bekendstaat.

Dat laat bedenker Kazunori Yamauchi weten in een interview met Octane, vertaald door Gematsu. Het vorige deel in de reeks, Gran Turismo Sport, legde de nadruk vooral op e-sports en online gameplay. "Sommige spelers vonden dat misschien bizar. We hebben er uiteindelijk 9,5 miljoen spelers mee gekregen, maar het verkocht niet meteen vanaf lancering goed - de waardering voor het spel groeide in de loop van de jaren."

Gran Turismo 7 moet het anders aanpakken. "In Gran Turismo 7 nemen we wel elementen uit Gran Turismo Sport over, zoals Championships, maar we keren ook terug naar de traditionele, volledige ervaring uit bijvoorbeeld Gran Turismo 1 en 4. Op die manier willen we de beste Gran Turismo aanbieden die mogelijk is. Fans van de oude games in de franchise gaan mogelijk nostalgie ervaren."

Gran Turismo 7 werd vorig jaar aangekondigd voor PlayStation 5. In een sizzle reel met PlayStation 5-games werd in eerste instantie in kleine letters gemeld dat het spel in de eerste helft van dit jaar uit zou komen, maar een nieuwe versie van de trailer werd online geplaatst zonder die releaseperiode. Een precieze releasedatum is dan ook niet bekend.

Gran Turismo 7
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oh god, dan moet ik straks alsnog een PS5 kopen...

0
test

zou dit zo graag op de pc willen ;(

0

Aanbevolen voor jou