Gran Turismo 5 update 2.0 lanceert 11 oktober | Gamer.nl

Gran Turismo 5 update 2.0 lanceert 11 oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na het installeren van de update is het mogelijk om ook in de standaardauto's het interieur te bekijken, vanuit het perspectief van de coureur. De mate van detail verschilt per auto. Daarnaast kunnen spelers hun voortgang tijdens endurance-races voortaan tu entijds opslaan. De update voegt ook 11 NASCAR 11-wagens toe en biedt verbeteringen voor spelers op het gebied van aanpa ingen in het weer.

Andere verbeteringen zijn verkorte laadtijden, duidelijkere menu-indelingen, verbeterde simulaties, verder ontwikkelde kunstmatige intelligentie, een verbeterde en uitgebreidere gebruikersinterface, ondersteuning voor de Logitech G25/G27-stuurtjes en nieuwe functies in de Online Lounge. Yamauchi liet tot slot weten dat er binnenkort ook nieuws volgt over een downloadbare uitbreiding voor het spel, die nieuwe auto's, nieuwe parcours en andere extra content toevoegt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou