GoW-ontwikkelaar zoekt naar multiplayerprogrammeurs | Gamer.nl

GoW-ontwikkelaar zoekt naar multiplayerprogrammeurs | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Sluit je aan bij het God of War-team! Sollicitanten hebben ervaring nodig met het 'ontwerpen en implementeren van systemen en tools om netwerkbehoeftes te ondersteunen (zoals in-game communicatie, client-server, matchmaking en leaderboards)", schrijft SCE Santa Monica in de vacature. 

Hoewel God of War specifiek wordt genoemd in de vacature, kan het zijn dat de studio de programmeurs zoekt voor een andere game. Zo was de studio in het verleden medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van multiplayergame Warhawk. Maandag doken er nieuwe geruchten over een mogelijk tweede deel. Bovendien werd er ruim een jaar geleden beweerd dat de studio na God of War III zou gaan werken aan een compleet nieuw gamemerk.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou