'Google zag af van exclusieve Stadia-games Hideo Kojima en Yu Suzuki'

'Google zag af van exclusieve Stadia-games Hideo Kojima en Yu Suzuki'

Google zag af van exclusieve Stadia-titels van Hideo Kojima en Yu Suzuki. Dat melden bronnen aan href="https://www.videogameschronicle.com/news/stadia-was-working-on-savage-planet-2-a-multiplayer-project-and-more/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Video Games Chronicle.</a>

Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima zou werken aan een episodische horrorgame voor het platform, die vorig jaar werd geannuleerd. Mogelijk verwees Kojima naar het project in een interview waarin hij liet weten verontwaardigd te zijn over de annulering. 

Andere grote titels die werden geannuleerd zijn een game van Rock Band-maker Harmonix, die 'zo goed als klaar' zou zijn, en een vervolg op Journey to the Savage Planet. De game zou meer actie bevatten en groter qua schaal zijn. 

Tot slot meldt VCG dat er werd gewerkt aan een multiplayeractiegame genaamd Frontier. Het project van Splinter Cell-producer Francois Pelland werd deze maand geannuleerd.

Op 1 februari liet Google weten alle studio's van de streamingdienst te sluiten. Een nieuw rapport van Bloomberg onthult dat Google 'tientallen miljoenen' euro's spendeerde aan het binnenhalen van titels als Red Dead Redemption 2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

🖐Stadia! Het waren een paar fantastische maanden! Zonder gekheid, dit zag een beetje insider al van mijlenver aankomen. Goed idee an sich, maar teveel obstakels en de concurentie bestaat stuk voor stuk uit titanen met rotsvast gevestigde reputaties. Google draait steevast in no-time de nek om van elke service die niet naar verwachting presteert.. Dit, https://killedbygoogle.com/ blijft een imposante memorial van ridicule proporties, lol. Positieve noot imo is YT Premium, echt zeer tevreden daarmee vanwege YT Music dat een meer dan prima alternatief is voor Spotify.. Die twee euro per maand meer heb ik graag over voor een reclameloos YT en alle streams op standje 'hoog' wat beeld en geluid betreft. Spotify geen seconde meer gemist de afgelopen paar jaar, en de kennissen die ik getipt heb zijn eveneens allemaal erg positief. Dat dan weer wel.

0
test

@clandestine666 Ik denk dat je het artikel verkeerd hebt gelezen. Google draait niet de nek om bij Stadia (kun je zelf ook controleren door op je eigen link te drukken). Ze hebben alleen de studio's gesloten die door Google waren opgericht om specifiek games te ontwerpen voor Stadia. In plaats daarvan heeft Google zich meer gericht om geld te investeren in grote bekendere games om die uit te brengen op Stadia

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Want? Omdat het van Google is? YT Music doet wat mij betreft nergens onder voor een Spotify. Ik heb het al bijna drie jaar en ben er prima content mee, giga database, prima geluidskwaliteit en gemakkelijk te gebruiken. En als ik eens iets niet kan vinden met een druk naar de gewone YT waar het ook nog kan staan. Jouw reactie suggereert dat het drie x nix is, wat onderbouwing had je niet misstaan.

0

Journalism is dead. Alweer een game site die op de bash tour gaat. Is al lang ontkracht door google. Er is ook geen spraken van een samenwerking tussen stadia en kohima. Research is 👑. Ignorance is 🚫 En voor clandestine feit blijft dat Sony, Microsoft en Nintendo meer producten dan google heeft stop gezet. Het is zelfs zo dat veel producten die google stopte opgingen in een nieuw product. Wat betreft het migreren van reeds gekochte producten door klanten. Dat had makkelijker gekund. En beter gemoeten.

0
test

@DaveSG welke producten heeft nintendo dan de nek om gedraaid ik denk dat het wel mee valt in vergelijking tot een google. Dat micro meer producten de nek heeft omgedraaid geloof ik wel bestaat langer en is dacht ik net iets groter dan google maar niet veel. En sony zelfde behalve dat ze groter zijn dan.

0
test

@DaveSG exact, vraag Sony eens wanneer hun videostore in de Benelux uit komt, welke wel in andere landen beschikbaar is Kan me de games om van 2010 nog goed herinneren

0

Aanbevolen voor jou