Google haalt Assassin's Creed-ontwikkelaars binnen voor Stadia

Google haalt Assassin's Creed-ontwikkelaars binnen voor Stadia

Google heeft verschillende ontwikkelaars van Assassin's Creed aangenomen om de productie van exclusieve Google Stadia-games te overzien

Sébastien Puel, Francois Pelland enMathieu Leduc gaan aan de slag bij Stadia Games and Entertainment in Montreal, Googles eigen gamestudio.

Puel was producer van Assassin's Creed 2 tot en met Assassin's Creed Unity en gaat als algemeen directeur aan de slag bij de studio. Francois Pelland was onder andere uitvoerend regisseur van Assassin's Creed 3 en is aangesteld om first-party-strategie van Google Stadia te overzien.

Tot slot gaatMathieu Leduc als art director aan de slag, na onder andere art director van Assassin's Creed 2 en de eerste twee Watch Dogs-games te zijn geweest.

De ontwikkelaars sluiten zich aan bij vicepresident Jade Raymond, een andere Ubisoft-veteraan. Raymond maakte eind vorige maand bekend meerdere first-party-studio's op te willen richten om het aantal exclusieve Stadia-games te verhogen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien wordt het net zo'n 'succes' als met Patrice Désilets die ook z'n eigen studio begon. Heeft Jade Raymond eigenlijk nog wel een goede game opgeleverd na Assassin's Creed?

0
test

@Goodieman volgens mij niet ze staat wel ergens aan het hoofd bii groot bedrijf masr nog niks gehoord verder.

0

@hulstpower Ja bij Google

0
test

Ubi is groot genoeg om deze veteranen op te vangen. De grote vraag blijft echter.. 'Heeft Jade Raymond al een vriendje?'

0
test

@kleinekoosjer op te geven bedoel je?

0
test

@kleinekoosjer op te geven bedoel je?

0
test

@kleinekoosjer En als ze die niet heeft?

0

Aanbevolen voor jou