Godfall-spelers moeten altijd online zijn

Godfall-spelers moeten altijd online zijn

Om Godfall te spelen moeten gamers altijd online zijn.

Dat blijkt uit de officiële pagina van de PlayStation 5-versie van de game. Er moet altijd een online connectie zijn, ook al spelen mensen in hun eentje. Dat betekent dat een PlayStation Plus-abonnement ook vereist is om Godfall te spelen.

Godfall heeft drop-in/drop-out coöperatieve gameplay dat in de gehele campagne verwerkt zit. Op die manier kunnen spelers hulp vragen aan anderen. Zelfs wanneer men van plan is om het spel geheel alleen te spelen, is echter een online connectie en dus PlayStation Plus vereist.

Godfall werd tijdens The Game Awards eind vorig jaar onthuld. De nieuwe game van Gearbox wordt omschreven als een combinatie tussen een slasher en een looter. De third-person fantasygame richt zich op meleegevechten en is ontwikkeld door Counterplay Games. Spelers kunnen legendarische wapens en armour ontgrendelen, en met maximaal vier personen spelen.

Godfall verschijnt op 12 november op de Epic Games Store en een week later op PlayStation 5, tegelijk met de lancering van de console.

Godfall

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat er geen offline modus in zit. Altijd online is niet per se erg totdat je beseft hoe erg je gelimiteerd wordt als de servers er een paar dagen afliggen of als de developer failliet gaat en de servers offline blijven.

0
test

zal waarschijnlijk wel een patch van uit komen dat je die drop in / drop out feature kan uitschakelen, lijkt mij dat het dan geen probleem moet zijn om ofline te spelen.

0

Aanbevolen voor jou