God of War III-demo komt bij God of War Collection | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bij de collectie zit een code waarmee de demo van God of War III  kan worden gedownload.

De God of War Collection komt deze herfst uit in de Verenigde Staten. Deze collectie zal dit jaar niet in Nederland verschijnen. Volgens Sony Computer Entertainment Benelux is het nog niet bekend of Nederlanders dit najaar ook toegang kunnen krijgen tot deze demo.

Daarnaast is niet bekend of Nederlandse consumenten die de Amerikaanse God of War Collection importeren, de demo kunnen downloaden met een Nederlands PlayStation Network-account.

Remake

De God of War Collection bevat remakes van de PlayStation 2-titels God of War 1 en 2. De remakes ondersteunen een HD-resolutie van 720p en draaien volgens Sony op een contante 60 frames per seconde. Verder is een ondersteuning voor trophies toegevoegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou