Ghost Recon: Future Soldier verschijnt op 6 maart 2012 | Gamer.nl

Ghost Recon: Future Soldier verschijnt op 6 maart 2012 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Gisteren ontdekte Gamespot dat meerdere winkelketens het spel hadden ingepland op 6 maart 2012, maar Ubisoft had nog toen niets officieel bekendgemaakt. Joystiq mailde daarop Ubisoft met de vraag of de datum klopte, waarna de uitgever dit kon bevestigen. Voor welke platformen de game dan lanceert, zei het niet. 

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier werd in januari 2009 officieel aangekondigd met een eerste lanceringsdatum van begin 2010, die uiteindelijk driemaal verschoven werd. In januari volgend jaar verschijnt er exclusief voor de Xbox 360 een multiplayerbèta voor Splinter Cell: Conviction-bezitters en consumenten die bij de Amerikaanse retailketen GameStop het spel al hebben gereserveerd. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou