Ghost Recon Breakpoint een kleine week lang gratis speelbaar op pc

Ghost Recon Breakpoint een kleine week lang gratis speelbaar op pc

De Ubisoft-game Ghost Recon Breakpoint is een kleine week lang gratis speelbaar op pc.

Tot 25 januari kan men via zowel Epic Games Store als Uplay gratis aan de slag met het spel. Het gaat om de versie met alle content die na lancering is uitgekomen.

Ghost Recon Breakpoint verscheen in 2019 en werd toen wisselvallig ontvangen. De game kreeg veel kritiek te verduren, maar Ubisoft bleef het spel verbeteren en ondersteunen met nieuwe content. Vorig jaar verscheen er nog een grootschalige update waarmee het spel op de schop genomen werd.

Ghost Recon Breakpoint

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Weet iemand toevallig hoe deze game nu speelt? Ik heb me prima vermaakt met Wildlands, maar de reviews van deze game waren aan het begin niet mals.

0

@Tinus Tussengas-1 ik zou zeggen speel het in de gratis week. Weet je ook gelijk hoe het speelt ;) heb het zelf ook nog niet gespeeld

0
test

@Tinus Tussengas-1 Persoonlijk vind ik alles in Wildlands beter. Het voelt allemaal gewoon wat 'goedkoper' aan. Vrienden van mij vermaken zich er wel mee, maar ik vond het echt een enorme teleurstelling. Maar gratis proberen kan natuurlijk nooit kwaad.

0
test

Net als bij The Division Ik heb mij prima vermaakt het Breakpoint. Maar hoewel de actie goed is valt het verhaal een beetje tegen.

0

Aanbevolen voor jou