Ghost of Tsushima: Legends en New Game+ komen op 16 oktober

Ghost of Tsushima: Legends en New Game+ komen op 16 oktober

De eerder aangekondigde coöperatieve multiplayermodus Legends voor Ghost of Tsushima komt op 16 oktober uit. Dat heeft ontwikkelaar Sucker Punch laten weten via de href="https://blog.playstation.com/2020/10/05/ghost-of-tsushima-legends-and-new-game-out-october-16/">PlayStation Blog.</a>

Ghost of Tsushima: Legends is een gratis update voor de PS4-exclusieve game, die eerder dit jaar verscheen. In het nieuwe speltype kun je samen met vrienden de strijd aangaan. Er zijn verhaalmissies voor twee spelers, of overlevingsmissies voor groepen van vier. Later dit jaar wordt nog een raid toegevoegd.

Spelers moeten eerst versie 1.1 van de game downloaden, vervolgens kunnen zij de gratis update vinden in de PlayStation Store. Er is wel een PlayStation Plus-abonnement vereist om online met anderen te spelen. Je kunt aan Legends beginnen door met het nieuwe personageGyozen the Storyteller te praten in de game, of door het rechtstreeks vanuit het hoofdmenu op te starten.

Naast het nieuwe speltype, worden ook nog andere updates doorgevoerd voor de game. Zo wordt New Game+ toegevoegd, waarmee je het spel opnieuw kunt starten nadat je het hebt uitgespeeld. Je behoudt dan alle verdiende upgrades, maar de moeilijkheidsgraad wordt ook opgeschroefd (al kun je die wel weer handmatig aanpassen).

Verder worden er nieuwe opties toegevoegd aan de fotomodus en wordt het makkelijker om tussen verschillende sets uitrustingen en talismannen te wisselen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Netjes dat deze update ook gratis is. Ze maken hun woorden tot nu toe dus waar. Dat ze geen betaalde micro transacties zouden hebben. En dit is niet een gewone update maar voegt aan het standaard game een reden voor overnieuw starten toe( want als je in de normale stand overnieuw zou beginnen en je verloor alles wat je had dan denk ik dat de game vooral heel houterig is, want gelang de game is het vooral leren om snel te wisselen tussen wapens en houding. Dus new game + is dan fijn omdat je de game lekker overnieuw kunt doen met de verdiende upgrades. Ik ben geen online player dus op zich ben ik bang dat legends niets toevoegt voor mij, Ik ga ervan uit dat er geen single player mode in legends zit. Ik zou best in mijn eentje tegen een legendarisch mythologisch wezen willen opnemen. Of met 3 AI computer players. Maar ik denk dat die keuze er niet is. En ik ga niet enkel voor die functie PlayStation plus aanschaffen. Toch vind ik dit een hele nette fan service.,

0
test

Had liever een SP verhaal toegevoegd zien worden.

0
test

@DarkraverX Meh, liever dit dan. Verhaal is prima afgesloten vind ik.

0

Aanbevolen voor jou