Ghost of Tsushima krijgt dit najaar gratis coöpervaring

Ghost of Tsushima krijgt dit najaar gratis coöpervaring

Dit najaar komt er voor Ghost of Tsushima een gratis update uit waarmee een coöperatieve multiplayerervaring aan de game wordt toegevoegd.

De ervaring wordt Ghost of Tsushima: Legends genoemd en is een nieuwe modus waarin spelers samen met vrienden lineaire missies op zich nemen. De multiplayermodus speelt zich dus niet af in de open wereld van het hoofdspel. In deze missies kiezen spelers uit vier verschillende klassen - Samurai, Hunter, Ronin en Assassin - waarbij elke speler zijn eigen unieke skills heeft.

De verhalende coöpmissies bevatten verschillende soorten vijanden gebaseerd op Japanse mythes. Waar de hoofdgame zich voornamelijk richt op de geschiedenis, komen er dus bovennatuurlijke situaties en vijanden voor in Legends. De modus bevat ook een Survival-modus, wat in feite een horde modus is en spelers laat vechten tegen aanhoudende golven aan vijanden.

Spelers die alle missies in Legends en Survival uitspelen, krijgen toegang tot een Raid. Deze Raid komt echter niet op lancering beschikbaar. Meer details hierover zijn er nog niet.

De gratis update Ghost of Tsushima: Legends moet ergens dit najaar beschikbaar komen voor alle eigenaren van de PS4-game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had ik dus helemaal niet verwacht, mooie toevoeging!

0
test

Sony gaat nog even all out aan het einde van de ps4 levenscyclus .. verwacht hier ook nog wel een dikke ps5 update voor tegen de tijd. Maar wat gaaf, GOT is easily 1 van de betere games van dit jaar, en nu nog een stukje gaver met co-op

0

Aanbevolen voor jou