Gewoon stembesturing bij lancering Kinect | Gamer.nl

Gewoon stembesturing bij lancering Kinect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Microsoft liet eerder dit jaar zien hoe onder andere mediafuncties op de Xbox 360 bestuurd kunnen worden door bepaalde woorden uit te spreken. MCV plaatste echter naar aanleiding van het gevoerde interview een bericht dat deze functie zou ontbreken bij de lancering van Kinect. Het bleek echter om de toevoeging van lokale stembesturing te gaan, zo laat Microsoft in een reactie weten.

"Stembesturing is een leuk gedeelte van Kinect voor de Xbox 360 en we kunnen bevestigen dat dit bij de lancering in november 2010 aanwezig zal zijn. Alleen op de Xbox 360 kun je de Kinect-hub navigeren door je stem te gebruiken, om zo films, tv-series en muziek af te spelen. We kunnen op dit moment geen aanvullende details bekendmaken over de beschikbaarheid van lokale stembesturingen."

Kinect verschijnt op 10 november en komt voor 149,99 euro in de winkels te liggen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou