Gesloten lootboxes worden geschrapt in PlayerUnkown’s Battlegrounds

Gesloten lootboxes worden geschrapt in PlayerUnkown’s Battlegrounds

In een href="https://www.pubg.com/2019/11/14/dev-letter-improving-crate-content/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>bericht </b></a>van de ontwikkelaars wordt gemeld dat gesloten lootboxes van PlayerUnkown’s Battlegrounds volledig verwijderd worden uit de game.

Het huidige systeem zorgt ervoor dat de lootboxes die spelers met BP kopen willekeurig uitgedeeld worden waardoor sommigen een gesloten lootbox ontvangen. Deze kist heeft een sleutel nodig om geopend te worden maar die moet voor echt geld worden aangeschaft.

Vanaf 18 december hebben gesloten lootboxes die met BP zijn gekocht geen sleutel meer nodig om hem te openen. Mochten spelers tegen die tijd nog gesloten kisten in hun inventaris hebben, dan kunnen daar nog sleutels voor aangeschaft worden. Deze kisten worden dus niet automatisch van het slot gehaald wanneer de update komt.

De nieuwe lootbox behoudt de handelswaarde die bepaald wordt op basis van het hoogste niveau item in de kist. Daarnaast is de waarschijnlijkheid van een item van hogere waarde gestegen, zoals het krijgen van een aantrekkelijkere skin voor je wapen.

Sujin Kim, medewerker bij het voorwerpen productieteam van PUBG: “Door feedback van spelers hebben we vastgesteld dat spelers steeds vaker niet meer genieten van het openen van de kisten zoals ze nu bestaan.” Daarnaast is ook de marktwaarde van de gesloten lootboxes op de ingame-markt meegenomen, maar deze zijn niet populair bij spelers en worden daarom bijna nooit verkocht op de ingame-markt.

Kim zegt dat het team lang en uitgebreid heeft nagedacht over deze beslissing. “We willen ervoor zorgen dat we uit de buurt blijven van verdienmodellen die fans niet tevreden stellen, vooral als ze een laag succespercentage hebben,” aldus Kim.

De gesloten lootboxes zijn vanaf 18 december niet meer beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Kim zegt dat het team lang en uitgebreid heeft nagedacht over deze beslissing." Je bedoelt: De buit is binnen. Laten we nu maar kappen voor er echt gezeik komt.

0

Ik zit nog met zo'n 50 kistjes die ik niet kan openen omdat die met een sleutel moeten worden geopened. Gezien de content in deze (oude) kistjes zo waardeloos is, heeft dit ook geen enkele meerwaarde. Maar ik zit dus eigenlijk nog steeds opgescheept met deze troep die ik nog steeds niet gratis kan openen?

0

Aanbevolen voor jou