Gesloten bèta World of Warcraft: Cataclysm is begonnen | Gamer.nl

Gesloten bèta World of Warcraft: Cataclysm is begonnen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het is niet duidelijk of mensen die zich nu nog aanmelden op Battle.net ook kans maken op een uitnodiging voor de bèta, dus mogelijk maakt men nog een kans wanneer men zich nu nog aanmeldt. "De meningen van testers verzamelen tijdens de bèta zal ons veel helpen bij het lanceren van de meest boeiende World of Warcraft ooit", aldus Blizzard's mede-oprichter Mike Morhaime.

In World of Warcraft: Cataclysm keert de woeste draak Deathwing terug naar Azeroth en dat geeft Blizzard de kans om heel de spelwereld te vernieuwen. Zo kunnen er op wijde vlaktes opeens uitgestrekte jungles zijn, of op plekken waar voorheen bo en waren nu grote vlaktes met lava. De uitbreiding op de populaire MMORPG bevat daarnaast twee nieuwe ra en, de worgen en de goblins. Ook het maximum level wordt verhoogd naar 85. Cataclysm moet later dit jaar uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou