Gesloten en open beta's voor Disintegration op komst

Gesloten en open beta's voor Disintegration op komst

Spelers kunnen zich nu inschrijven voor de gesloten bèta van Disintegration die eind januari verschijnt. Na de gesloten bèta vindt een open bèta plaats.

Tijdens de testfase van de game zijn er twee verschillende modi beschikbaar: Retrieval en Control. In de Retrieval-modus is het de bedoeling dat één van de twee teams erin slaagt om een Payload veilig af te leveren. Het andere team moet proberen om de tegenstanders af te stoppen. Bij Control wordt gevochten voor de controle van bepaalde punten. Tijdens de bèta zijn er zeven personages beschikbaar met elk unieke vaardigheden.

De bèta-fase wordt opgedeeld in twee dagen, de eerste sessie vindt 28 januari plaats en de tweede volgt de dag hierna, 29 januari. Beide sessies beginnen om 17:00 uur en eindigen om 09:59. De bèta is speelbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De sci-fi shooter laat spelers controle uitoefenen over een mech en AI-teamgenoten. Naast een uitgebreide multiplayer bevat de game ook een singleplayercampagne. Liefhebbers kunnen zich hier inschrijven voor de gesloten bèta. De open bèta volgt "snel" na de gesloten bèta en loopt tot 1 februari.

Bekijk hieronder nogmaals de aankondigingstrailer van Disintegration.

Watch on YouTube

Disintegration komt ergens in 2020 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou