Gesloten bèta Overwatch uitgesteld naar februari | Gamer.nl

Gesloten bèta Overwatch uitgesteld naar februari | Gamer.nl

De gesloten bèta van Overwatch is uitgesteld naar februari. Dit laat game director Jeff Kaplan weten op het Battle.net-forum. 

De reden dat de bèta een maand is uitgesteld, is omdat het team achter de game aan een nieuwe modus werkt. “Een van de dingen die ons opviel was dat spelers aangaven meer gamemodi te willen in Overwatch, naast de bestaande modi Point Capture en Payload. Zonder teveel in detail te treden: we werken aan een nieuwe gamemodus”, zegt Kaplan. “We zijn er erg enthousiast over en we hebben geweldige mappen om het te ondersteunen. We hebben alleen wat meer tijd nodig om alles precies goed te krijgen.”

Naast de nieuwe modus wordt er in de extra tijd ook gewerkt aan andere kleine aanpa ingen en het beloning ysteem in het spel. “Hoewel al deze mogelijkheden ten tijden van de bèta nog een work-in-progre zijn, willen we ze wel op een bepaald niveau afleveren.” Volgens Kaplan is er nog geen specifieke datum vastgelegd wanneer de bèta in februari van start gaat. “Op dit moment kijken we naar midden februari.”

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou