Geschrapte content L.A. Noire paste niet op één blu-ray | Gamer.nl

Geschrapte content L.A. Noire paste niet op één blu-ray | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Toen de besli ing gemaakt werd om de twee departementen te schrappen, was al veel van het werk voor de zaken afgerond. McNamara stelt dat het script al geschreven was en dat het ontwerp en de art ook al klaar lag. "Op het moment dat je tegen die limiet aanloopt, word je gewoon ernstig beperkt. Ik denk dat we een betere spanningsboog neer hadden kunnen zetten, je krijgt [met die extra departementen] een kans om het een en ander te introduceren."

McNamara vertelt ook dat er tijdens de ontwikkeling een systeem in het spel zat dat spelers strafte als zij een zaak slecht hadden afgewikkeld. "Je baas gaf je dan een flinke uitbrander en liet je een aantal kruimeldieven opsporen, of iets in die trant, voor je weer een nieuwe zaak kreeg aangeboden." 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou