Geruchten wijzen op mogelijke remaster van Warcraft 3 | Gamer.nl

Geruchten wijzen op mogelijke remaster van Warcraft 3 | Gamer.nl

Een aantal geruchten op Reddit wijzen op een mogelijke remaster van de klassieke Blizzard-rts Warcraft 3.

Twee beroemde Ru ische Warcraft 3-spelers, Happy en HawK, zouden in een stream hebben laten zien dat zij naar Servië zijn afgereisd om een visum aan te vragen voor de Verenigde Staten. De reden dat ze dit vanuit Servië doen is dat het vanuit hier sneller geregeld kan worden, wat dus betekent dat het bezoek aan de V.S. urgent is. Een Reddit-gebruiker legt uit dat de twee spelers niets in de V.S. te zoeken hebben als het niet Warcraft 3-gerelateerd is en er dus iets staat te gebeuren.

Naast Happy en HawK hebben meerdere bekende Warcraft 3-spelers, waaronder de Oekraïense Foggy, laten weten dat zij een visum hebben aangevraagd en binnenkort zullen afreizen naar de VS. Op de vraag waarom de spelers ma aal naar de VS afreizen is geen antwoord. Via de sociaalnetwerksite VK, die met name Ru ische-gebruikers heeft, laat HawK weten dat de trip onder geheimhouding gemaakt zal worden en in een interview met het Ru ische GoodGame laat Happy weten dat er aan het einde van deze maand een aankondiging zal worden gedaan.

Het zou niet gaan om een Warcraft 3-toernooi, omdat deze normaal gesproken nooit geheim worden gehouden en dat Happy weigert om op LAN-toernooien te spelen. Een andere reden om te denken dat het hier om een remaster van Warcraft 3 gaat, is dat in augustus het team achter Starcraft Remastered een PTR (Public Test Realm) voor de strategiegame heeft aangemaakt.

De remaster van Starcraft verscheen vorig jaar. Met name de graphics, audio en netwerkfunctionaliteiten werden gemoderniseerd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou