Geruchten rondom heronthulling Prey 2 laaien op | Gamer.nl

Geruchten rondom heronthulling Prey 2 laaien op | Gamer.nl

Verschillende internetfora zijn in de ban van een mogelijke heronthulling van het geannuleerde Prey 2.

Zo gaan de urls Prey2.com en Prey3.com naar een nog verborgen Facebook-pagina genaamd Prey2. Vaak worden dergelijke urls van een update voorzien wanneer er een grote aankondiging aanstaande is, zoals website VG24/7 opmerkt.


Prey-fansite Alien Noire meldt daarnaast op Twitter dat op 14 juni, de eerste dag van de E3-beurs, een aankondiging rondom Prey wordt gedaan. Bethesda, de eigenaar van de franchise, houdt echter in de nacht van 12 juni op 13 juni een persconferentie. Als er een aankondiging wordt gedaan lijkt het waarschijnlijker dat het dan gebeurt.

Prey 2 wist op te vallen bij gamers door een E3-demo in 2011. Na jarenlange stilte gaf Bethesda in 2014 toe dat de game geannuleerd was. In 2013 gingen er geruchten dat de oorspronkelijke ontwikkelaar, Human Head, van de ontwikkeling van de game afgehaald was. Arkane Austin werd toen als ontwikkelaar genoemd.

Op Gamer.nl kunnen bezoekers in de week van E3 alle persconferenties, waaronder die van Bethesda, live volgen. Ook worden er dagelijks nieuwsberichten, nieuwe trailers en impre ies van nieuwe games geplaatst.

E3 2016

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou