Gerucht: bekende Call of Duty-modi keren terug

Gerucht: bekende Call of Duty-modi keren terug

Een bekende YouTuber noemt vier multiplayer-modi die hun opwachting maken in Call of Duty: Modern Warfare.

Het YouTube-kanaal van

Watch on YouTube

is in het verleden een betrouwbare bron gebleken wat Call of Duty-geruchten betreft. De nieuwe Call of Duty-game krijgt naar verluidt een aantal afwijkende modi bij de lancering. Volgens het YouTube-kanaal is ontwikkelaar Infinity Ward aan het experimenteren op multiplayer-gebied.

Als de informatie van TheGameRevolution juist is, zitten er vier nog onaangekondigde modi in Call of Duty: Modern Warfare. Eén van deze modi heet Team Defender, een modus waar spelers moeten samenwerken om een vlag ergens af te leveren. Daarnaast worden twee modi van Call of Duty: Ghost geherintroduceerd: Clan Wars en Cranked. De laatste onaangekondigde spelmodus is een variatie op de bekende gamemodus Demolition.

De nieuwste titel uit de Call of Duty-reeks richt zich op het verbeteren van de in-game beeldkwaliteit terwijl de ervaring hetzelfde moet blijven voor de speler. De multiplayer-modus moet min of meer hetzelfde aanvoelen en vooral herkenbaar blijven voor de fans. De game doet qua snelheid zelfs denken aan de eerste drie Modern Warfare-games, waarbij je weinig kogels nodig had om iemand neer te schieten.

Bekijk hieronder een gameplay-video van Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou