Gerucht: twee nieuwe Silent Hill-games in ontwikkeling

Gerucht: twee nieuwe Silent Hill-games in ontwikkeling

Volgens een ingewijde zouden er twee nieuwe Silent Hill-titels in ontwikkeling zijn.

Het bericht kwam van Aesteticgamer, die eerder details over de remake van Resident Evil 2 en de Not a Hero-dlc voor Resident Evil 7 lekte. Volgens de Twitter-gebruiker vroeg Konami twee jaar geleden aan ontwikkelaars om ideeën te pitchen voor een soft-reboot en een 'Until Dawn-achtiger game'. Hij voegt er echter aan toe dat het niet bekend is hoe ver de ontwikkeling van beide projecten is gevorderd en of ze überhaupt verschijnen.

Horrorwebsite Rely on Horror zegt daarnaast van eigen bronnen ook gehoord te hebben dat Konami werkt aan een Silent Hill-titel. Meer details heeft de website echter niet.

Hideo Kojima en Guillermo Del Toro brachten in in 2014 P.T. uit, wat later een playable teaser bleek te zijn voor een nieuwe Silent Hill-game. De titel werd geannuleerd en de demo werd uit de digitale winkels verwijderd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou mooi zijn! Ik vond Silent Hill 2 echt geweldig!

0
test

@Killing_Angel zou zeker mooi zijn maar na alles wat er gebeurd is ben ik vooral afwachtend in dit soort situaties. Afwachten op bevestiging en daarna ook op reviews. Jammer dat het zover heeft moeten komen.

0

@**Guitar_Hero** ja klopt, laten we eerst maar eens kijken of de geruchten kloppen en daarna zien we wel verder. Maar het zou mooi zijn als er weer een (goede) Silent Hill game zou komen!

0

Aanbevolen voor jou