Metroid Prime Trilogy en Super Metroid-remake mogelijk onderweg naar de Switch

Metroid Prime Trilogy en Super Metroid-remake mogelijk onderweg naar de Switch

Volgens een industry-insider komen er een remake van Super Metroid en een overzetting van Metroid Prime Trilogy naar Switch.

Het gerucht is de wereld in geholpen door Leaky Pandy, die eerder al correcte informatie op voorhand voorspelde - waaronder Direct-aankondigingen. Volgens hem zou er een remake van de populaire SNES-game Super Metroid in de maak zijn, alsmede een Switch-overzetting van Metroid Prime Trilogy, waarin de drie door Retro Studios ontwikelde Metroid Prime-games zitten. De spellen zouden in de komende twee fiscale jaren moeten uitkomen.

Zeker Metroid Prime Trilogy is al vaker in Switch-geruchten voorbij gekomen, maar is vooralsnog niet officieel aangekondigd. De enige Metroid-game die officieel in ontwikkeling is, is Metroid Prime 4. De ontwikkeling van dat spel werd echter opnieuw opgestart. De andere, hierboven vernoemde Metroid-games zijn vooralsnog alleen geruchten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Enkel de gedachte hieraan maakt me blij. Alleen 2 fiscale jaren duurt nog lang. Dat wil zeggen als ze beiden pas in het 2e jaar zouden komen. Vermoedelijk komt de trilogy dan komend fiscaal jaar uit, dan hebben ze tijd om de remake te maken. En die dan in het 2e fiscale jaar. En dan denk ik, hoop ik, dat metroid prime 4 dan in het fiscale jaar erna komt. Zo kunnen ze metroid momentum vasthouden. Komende 3 jaar 1 game per jaar in die serie zou voor Nintendo uniek zijn maar zou vrij veel bekendheid geven aan de serie. Maar ja ik kan enkel hopen. 😊

0
test

Ik heb de Metroid reeks nooit gespeeld op de GameCube en Wii wel de NES en Snes versies helemaal grijs gespeeld. Dus ik ga deze zeker kopen als het uitkomt.

0

Aanbevolen voor jou