Gerucht: Reptile keert mogelijk terug in Mortal Kombat 11

Gerucht: Reptile keert mogelijk terug in Mortal Kombat 11

Er bestaat een aanzienlijke kans dat Reptile terugkeert als speelbaar personage in Mortal Kombat 11. Tijdens een interview met DualShockers praat de art director van NetherRealm Studios, Steve Beran, over de nieuwe Towers of Time-modus in Mortal Kombat 11, waarin hij een aanval van Reptile benoemt.

Bij het onthullingsevenement van Mortal Kombat 11 spreekt DualShockers met Beran over de nieuwste features in de game. Hieronder valt de nieuwe modus Towers of Time dat gebaseerd is op de iconische toren die te zien is in eerdere Mortal Kombat-games. Beran legt uit dat in Towers of Time spelers kunnen kiezen uit verschillende 'modifiers' die helpen tijdens de gevechten. Hierbij benadrukt hij de zogenoemde 'tag team modifier' waarin de speler meerdere personages kan gebruiken om verder te komen in de toren.

Beran noemt een voorbeeld over hoe deze modifier gebruikt kan worden in de modus. Als voorbeeld benoemt hij Skarlet die een paar stoten kan uitdelen en vervolgens weer een paar stappen terugdoet. Wanneer hij het voorbeeld verder uitlegt zegt hij het volgende:

Mortal Kombat 11

Alhoewel Beran niet direct benoemt dat Reptile in de game gaat verschijnen, wordt hiermee sterk gehint naar een terugkeer van dit personage. Reptile zelf heeft al sinds Mortal Kombat 2 in meerdere games van de franchise gezeten en een terugkeer lijkt daarmee niet onlogisch. Daarnaast zijn er in totaal 25 personages beschikbaar om te kiezen in Mortal Kombat 11, waarvan tot nu toe slechts acht zijn bevestigd. Dit biedt nog genoeg ruimte voor Reptile om onderdeel te zijn van de nieuwste editie uit de populaire franchise.

Mortal Kombat verschijnt op 23 april op pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik neem aan van wel. 25 personages is ook niet slecht. Ik ga sowieso absoluut niet aan dlc personages doen, vindt ik dan weer niet goed. Stimuleren om personages die mensen graag zouden willen, uitstellen om later wat extra te verdienen aan de game.

0
test

Reptile :) ik moest meteen aan MK4 denken :)

0
test

@rvdno Ik toch eerder aan deel 2 :)

0
test

@**Guitar_Hero** ik juist aan Mortal Kombat 1(pit level)

0
test

@**Guitar_Hero** Ik ben begonnen vanaf deeltje 3 vandaar :D

0

Aanbevolen voor jou