Gerucht: Nintendo brengt dit jaar nieuwe Fire Emblem uit

Gerucht: Nintendo brengt dit jaar nieuwe Fire Emblem uit

Nintendo brengt dit jaar een nieuwe Fire Emblem-titel uit. Dat claimt ingewijde Nate the Hate in een nieuwe podcastaflevering.

Ook zou Nintendo werken aan een remake van Fire Emblem: Genealogy of the Holy War, de vierde game in de franchise die enkel in Japan verscheen. De game zou gepland staan om na een nieuw deel te verschijnen.

"Het nieuwe deel wordt gemaakt door het team dat Three Houses ontwikkelde", legt Nate uit. "Van wat ik heb gehoord klinkt het allemaal goed, met nieuwe gameplayconcepten die worden geïntroduceerd."

Verder zegt hij ook van bronnen te hebben vernomen dat Nintendo werkt aan een remaster van Metroid Prime, die volgens hem in de tweede helft van 2022 moet verschijnen, en zou Xenoblade Chronicles 3 na 'optimalisatieproblemen' dit jaar wordt aangekondigd. Die laatste verschijnt mogelijk volgend jaar.

Tot slot zegt Nate dat hij heeft vernomen dat Mario + Rabbids: Sparks of Hope waarschijnlijk wordt uitgesteld.

"Ik heb social media-accounts zien zeggen dat de game in de eerste helft van 2022 verschijnt. Het spijt me om te zeggen dat dat niet het geval is. Er is een zee realistische kans dat Mario + Rabbids helemaal niet in 2022 verschijnt."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

''Verder zegt hij ook van bronnen te hebben vernomen dat Nintendo werkt aan een remaster van Metroid Prime'' Het is niet waar! :O Echt serieus, deze is nu al 10x langsgekomen toch?

0
test

Leuk maar we wachten allemaal op BotW 2! Ben alleen bang, zeker ook door Kirby, dat we die pas in het derde kwartaal gaan zien. Jammer maar met Pokemon en Kirby zitten er al twee grote games in het vaarwater van Zelda. Fire Emblem is altijd leuk dus daar kijk ik ook wel naar uit.

0

Aanbevolen voor jou