Gerucht: Nieuwe informatie over Breath of The Wild 2

Gerucht: Nieuwe informatie over Breath of The Wild 2

Er is mogelijk nieuwe informatie naar buiten gekomen over The Legend of Zelda: Breath of The Wild. Een bekende Twitch-streamer beweert nieuwe informatie te hebben over de game.

Streamer Tyler McVicker had eerder al de scoop van de onlangs uitgekomen Half-Life: Alyx. Hij had het namelijk al over de game jaren voordat de eerste geruchten opdoken. Nu stelt hij nieuws te hebben over Nintendo: McVicker zegt namelijk informatie te hebben over het langverwachte vervolg van Breath of The Wild.

Volgens de streamer speelt Breath of The Wild 2 zich meteen af na het eerste deel. Hyrule is precies hetzelfde, waardoor Link niet meer in de torens hoeft te klimmen om de kaart te ontgrendelen. Wel is het zo dat delen van de kaart afgesloten zijn door het giftige miasma van Ganon, die Link moet opruimen om verder te kunnen. Omdat Hyrule hetzelfde is als in de vorige game hebben de ontwikkelaars nieuwe aspecten en details aan het land toegevoegd. Zo heeft de ontwikkelaar volgens McVicker weer Dungeons aan de game toegevoegd, die een belangrijke rol in de game gaan spelen.

Of de beweringen van McVicker kloppen is niet zeker. Neem het dus gerust met een korrel zout. Nintendo heeft tot nu toe nog niks officieels over de game bekendgemaakt op de aankondiging na.

breath of the wild

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd, hopelijk iets meer terug naar het klassieke Zelda idee, daar bedoel ik meer de tempels mee.

0
test

Klinkt een beetje als Twilight Princess met die 'tears of light' die je moet verzamelen voor dat het gebied normaal begaanbaar wordt. De terugkeer van 'normale' Tempels/dungeons juich ik iig toe.

0

Aanbevolen voor jou