Gerucht: Metroid Prime Trilogy komt in juni uit op Switch

Gerucht: Metroid Prime Trilogy komt in juni uit op Switch

Metroid Prime Trilogy komt mogelijk volgende maand al uit op de Nintendo Switch. Dat zegt een listing van een Zweedse retailer.

Er gaan al een lange tijd geruchten rond over Metroid Prime Trilogy uit gaat komen op de Nintendo Switch. Inet plaatste in 2018 al een listing voor de langverwachte port van de Wii-game. Onlangs zette de Zweedse retailer er plotseling ook een releasedatum bij. Volgens Inet moet de game dit jaar op 19 juni uitkomen. Dit zou al snel zijn, gezien de game dan in minder dan een maand moet uitkomen en Nintendo nog geen officiële aankondiging heeft gedaan. De listing is ondertussen offline gehaald, een screenshot is hieronder te bekijken.

Of de pagina klopt is nog niet met alle zekerheid te zeggen. Het is mogelijk dat Nintendo van plan was om de game te onthullen tijdens de Nintendo Direct in juni op E3, maar dat het coronavirus roet in het eten heeft gegooid. Recentelijk heeft Nintendo ook plots Paper Mario: The Origami King onthuld.

Metroid Prime

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nooit gespeeld, maar ik hoorde veel goede verhalen over de Metroid games. Ben wel beetje klaar met alle remakes en remasters tegenwoordig. Maak gewoon iets nieuws. Een game die 5, 10 of zelfs 15 jaar geleden briljant was kan vandaag de dag enorm tegenvallen. Zo vind ik Metal Gear Solid één van de vetste games uit mijn jeugd, ik ga dat nu niet nog een keer spelen, want ik wil mijn toffe herinneringen niet meer beïnvloeden. Dat heb ik wel gedaan met Shadow of the Colossus bijvoorbeeld, dat voelde vandaag de dag opeens heel clunky. Zonde wel...

0
test

@garciagarcia Als jij prime niet hebt gespeeld heb je ook geen jeugd herinneringen en die werken dus ook niet tegen. 😊😊 Maar zelfs dan, prime is echt tijdloos en nog altijd een goede serie. En omdat de werelden vaak een beklemmende sfeer hebben zijn ze grafisch ook nog best sterk nu. Geen super grote open ruimtes en ook geen open wereld ook al lijkt dat wel. Maar laden wordt gedaan in liften en als je voor deuren wacht die niet meteen open gaan. Wat ik wil zeggen is dat deze games zelfs nu nog weg relevant zijn en schitterend spelen zowel grafisch als gameplay. Laat ik het gewoon zeggen ik zou je toch echt aanraden als je een switch hebt om deze te spelen als je geïnteresseerd bent. Maar ik ben het wel met je eens dat we weinig echt nieuws komt tegenwoordig. Eind van deze generatie is getekend door Heruitgaven. Dat vind ik ook jammer.

0
test

@garciagarcia Dan is het zeker een aanrader om jezelf helemaal te verliezen in een prachtige wereld om te ontdekken.

0

@garciagarcia MGS kun je gerust spelen. Is nog steeds een goede game. Enkel de graphics zijn gedateerd, maar daar ontkom je niet aan.

0
test

@garciagarcia Ik kan je niet helemaal ongelijk geven. De games zagen er toen voor die tijd, zeker voor ons doen, geweldig uit. Je vroeg je soms, hoewel je wel ergens wel beter wist, wel eens af of het ooit wel nóg mooier zou gaan kunnen worden. MGS is een mooi voorbeeld, een meesterwerk van zijn tijd, en dat zal het altijd blijven. Maar als je er nu naar kijkt, ziet het er allemaal inderdaad best wel 'gaar' uit allemaal.

0

Mooie gratis publiciteit voor de Retailer. Ik zou het niet al te serieus nemen.

0
test

@RWinV Gerucht was al eerder de wereld in geholpen hoor...

0

Aanbevolen voor jou