Gerucht: Metal Gear Solid ontvangt volledige remake voor PS5

Gerucht: Metal Gear Solid ontvangt volledige remake voor PS5

Metal Gear Solid ontvangt mogelijk een remake voor PlayStation 5. Daarnaast ontvangen Metal Gear, Metal Gear Solid en Metal Gear Solid 2 mogelijk re-release op pc.

Volgens het YouTube-kanaal

Watch on YouTube

zijn er concrete plannen voor een remake van Metal Gear Solid. Het kanaal specialiseert voornamelijk in gaming hardware en volgens een bron van het kanaal wordt er gewerkt aan een volledige remake van Metal Gear Solid. De remake moet exclusief verschijnen voor PlayStation 5 en pc.

Het YouTube-kanaal beweert verder dat Metal Gear Solid 2, 3 en 4 een remaster ontvangen. Ook deze versies moeten exclusief verschijnen voor PlayStation 5 en pc.

Het gerucht van de re-release is gebaseerd op onlangs verschenen beoordelingen van The Taiwan Digital Game Rating Committee. Naast de Metal Gear-games, ontvingen ook de Konami Collector's Series van Castlevania en Contra een beoordeling voor pc.

De re-releases van de Metal Gear-games zijn echter extra speciaal, deze games zijn momenteel niet speelbaar zijn op pc, tenzij je emulators gebruikt. De spellen zijn wel speelbaar op de PlayStation 3 in de vorm van Metal Gear Solid: The Legacy Edition.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tja, deze serie is net als Mario (en hopelijk Zelda binnenkort), dr kwaliteit is zó ongelooflijk goed dat het nog steeds heerlijk weg speelt ondanks eventueel verouderde graphics. Ik dacht bijvoorbeeld Mario 64 niet meer te trekken vanwege het visuele plaatje, maar ik zit er weer helemaal in kan ik je vertellen.

0
test

Metal gear remake zonder kojima is het dan nog wel metal gear?

0
test

@hulstpower t verhaal is al geschreven natuurlijk. T is een remake

0
test

@darkmanwls Ja snap ik maar zijn oog voor detail is wat mist bedoel ik meer.

0

Aanbevolen voor jou