Update: Game of Thrones-acteur Kit Harington in nieuwe Call of Duty | Gamer.nl

Update: Game of Thrones-acteur Kit Harington in nieuwe Call of Duty | Gamer.nl

Kit Harington, voornamelijk bekend van zijn rol als Jon Snow in de hitserie Game of Thrones, speelt mogelijk een rol in de aankomende Call of Duty: Infinite Warfare. In een korte video is te zien hoe Harington begint aan motion capture werk. 

Hoewel het niet zeker is dat Harington inderdaad aan een Call of Duty-game meewerkt, merkt de site Mashable op dat hetzelfde motion capture-apparaat gebruikt werd om Marshawn Lynch, een ex-NFL speler, als personage te verwerken in Call of Duty: Black Ops 3. De video waarin Harington in het apparaat te zien is, is hier te bekijken.

Mogelijk worden meer details over Harington’s motion capture werk onthuld tijdens E3. Hoewel Activision Blizzard niet aanwezig is op E3, krijgt de game wel een uitgebreide demo tijdens het evenement. Infinite Warfare wordt op 4 november uitgebracht voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Update: Activision heeft in een persbericht bevestigd dat Kit Harington inderdaad een rol speelt in Call of Duty: Infinity Warfare. Hij speelt de antagonist in de campaign. “Kit heeft zich volledig in zijn rol gegoten en is de belichaming van de vijand, de Settlement Defense Front. We kunnen niet wachten tot fans Kit in een totaal andere rol zien spelen,’ laat Taylor Kurosaki, narrative director bij Infinity Ward, weten.

Tevens heeft Activision laten weten dat er ook een productierol is weggelegd voor Guy Ritchie, regi eur van films als Snatch Man from U.N.C.L.E..

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou