Gerucht: Elden Ring geïnspireerd door Shadow of the Colossus

Gerucht: Elden Ring geïnspireerd door Shadow of the Colossus

Nieuwe geruchten lijken erop te wijzen dat Elden Ring gaat uitbreiden op hetgeen dat zo kenmerkend is voor From Software. Deze uitbreiding schijnen inspiratie te nemen van Shadow of the Colossus.

Elden Ring is de nieuwste game van ontwikkelaar From Software, bekend van onder andere de Dark Soul-series, Sekiro: Shadows Die Twice en Bloodborne.

Via Reddit wordt informatie van Omni gedeeld, een bron die vaker informatie van From Software deelt. Hierin wordt gemeld dat het landschap van Elden Ring geïnspireerd is door Schotland en de game een open wereld schijnt te hebben. Het openwereldaspect zou tevens zijn afgeleid van Shadow of the Colossus. In plaats van meerdere kleinere zones die samen een geheel vormen, zoals bij Dark Souls, schijnt het nu een open wereld te zijn met uitgestrekte landschappen.

Alle wezens in het landschap zijn volgens Omni dynamisch en veranderen door de tijd heen van locatie, ook is er en dag en nacht-cyclus. Naast de grote landschappen moeten er ook regio’s die de stijl van de Souls-games aanhouden aanwezig zijn, met kleinere zones. Omni zegt ook dat er een multiplayerfunctie is in Elder Ring, maar gaat verder niet in op de inhoud.

Meer dan dit wordt er niet bekendgemaakt door Omni. Met betrekking tot de betrouwbaarheid van dit lek is het altijd nog even afwachten. Omni heeft wel vaker informatie gedeeld en is ook met regelmaat correct geweest, maar het is geen feit dat dit ook echt elementen zijn in de game totdat het officieel bekendgemaakt is.

Watch on YouTube

Elden Ring wordt uitgebracht voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, een releasedatum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toevallig heb ik laatst ook wat opgezocht over deze game. De release date zou ergens in 2020 moeten zijn. George R R Martin werkt mee aan het verhaal en lore. Er komen niet zo veel MMO's meer uit, deze en Project TL zijn er 2 die ik in de gaten hou.

0
test

@niqomipa owja je hebt gelijk, een action RPG. was in de war door de open wereld.

0

Aanbevolen voor jou