Gerucht: Concept art van geannuleerde Zelda en andere Nintendo-games gelekt

Gerucht: Concept art van geannuleerde Zelda en andere Nintendo-games gelekt

Er is mogelijk concept art gelekt van geannuleerde Nintendo-games, waaronder van The Legend of Zelda. De tekeningen zijn naar het platform ShineSparkers gestuurd.

Dit weekend vond er al een andere groot Nintendo-lek plaats, waar onder andere de broncode van de Wii op straat kwam te liggen. Nu is er mogelijk concept art gelekt van twee nooit uitgekomen Nintendo-games. ShineSparkers beweert dat het gaat om twee games waar Metroid Prime-ontwikkelaar Retro Studios mee bezig was. Het gaat om een game over de Mario-spook Boo en een The Legend of Zelda-game met een grote rol voor Sheik. De productie vond volgens het platform plaats van 2005 tot 2008 en de Boo-game van 2005-2006.

Over de Boo-game heeft ShineSparkers weinig informatie, behalve dat het waarschijnlijk om een Nintendo DS-game ging. Bij de Zelda-game moest het gaan over de laatste Sheik die zich staande hield in het slechte einde-tijdperk uit Ocarina of Time. In de game moest ook het oorsprongsverhaal van The Master Sword en de geboorte van een nieuwe Ganon getoond worden. De concept art zijn hieronder te bekijken.

Of deze tekeningen echt zijn is helaas niet met alle zekerheid te zeggen.

Nintendo-lek
Nintendo-lek
Nintendo-lek
Nintendo-lek
Nintendo-lek
Nintendo-lek
Nintendo-lek
Nintendo-lek
Nintendo-lek

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het lijkt meer op een Gerudo dan een Sheikah, als je het mij vraagt. Leuk, maar kun je mogelijke concept art van potentiële games van meer dan een decennium geleden nog wel een lek noemen?

0

@Lord Ganon Waarom niet?

0
test

@Quintex Ja, je kan het een lek noemen. Maar zoals het er nu in de titel staat, lijkt het net alsof iemand deze week een Zelda heeft gelekt die pas nog in ontwikkeling was en is stopgezet...

0

Aanbevolen voor jou