Gerucht: Blackout-modus keert terug naar nieuwe Black Ops-game

Gerucht: Blackout-modus keert terug naar nieuwe Black Ops-game

De Blackout battle royale-modus uit de Black Ops-franchise, gaat mogelijk een terugkeer maken in de nieuwste Black Ops-game. Dat beweert VentureBeat-journalist Jeff Grubb.

De geruchten over de nieuwe Call of Duty-game vliegen in het rond. Zo zou de setting zich afspelen tijdens de Koude Oorlog en moet het een reboot zijn van de Black Ops-franchise. Nu is het laatste gerucht dat Blackout , de battle royale-modus uit Black Ops 4, terug gaat komen. Het gerucht is ontstaan nadat Jeff Grubb reageerde op de mogelijke moderne setting van Battlefield 6. Hij plaatste daaronder nog een reactie, waarin hij zei “Ander schokkend nieuws: Blackout zal dit jaar in een of andere vorm terugkeren met Black Ops”.

Jeff Grubb staat de laatste tijd bekend om dingen te lekken. Zo was hij correct over de Nintendo Mini Direct in maart en over de datum van de PlayStation 5-presentatie. Activision of Treyarch hebben echter nog niets officieel bekendgemaakt. Mogelijk komt er morgen meer informatie over de nieuwe Call of Duty-game tijdens de PlayStation 5-presentatie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Er gaat ook een gerucht dat er perks in zitten.

0
test

Maar eerst zou het toch een update worden binnen de bestaande stand-alone Battle Royale mode (Warzone)? Misschien dat ze ook de titel dan weer aanpassen naar Blackout, maar wordt allemaal wel erg verwarrend...

0

Aanbevolen voor jou