Gerucht: Vroege beelden Call of Duty: Cold War gelekt

Gerucht: Vroege beelden Call of Duty: Cold War gelekt

Mogelijk zijn vroege beelden van Call of Duty: Cold War gelekt. In totaal was er 45 minuten aan beelden gelekt, waarvan nog maar 1 minuut 45 online is te vinden.

Tweets met de video van de mogelijke Call of Duty: Black Ops Cold War-gameplay worden snel verwijderd, maar de beelden vervolgens weer opnieuw geplaatst. De beelden laten de game in een vroege staat zien. Sommige textures zijn erg fel en lijken nog niet af en er zitten nog geen deuren in de map.

De volgende Black Ops-game zou zich gaan afspelen in de Koude Oorlog en de Vietnamoorlog. Volgens

Watch on YouTube

komen de tank en een wapen dat te zien is in de gameplay uit een periode na de Vietnamoorlog. Het zou gaan om de Abraham’s Tanks die pas na de Vietnamoorlog in gebruik zijn genomen. Daarnaast bevat de gameplay de Daewoo K2 assault rifle die pas in 1984 in gebruik werd genomen, met name door Koreaanse troepen.

Volgens de persoon die de gameplay heeft gelekt (via TheGamingRevolution) wordt het verhaal van Black Ops Cold War verteld door middel van flashbacks. Het verhaal zou zich afspelen in de nabije toekomst met flashbacks naar de Koude Oorlog.

De beelden zijn te vinden in deze Reddit-post, in de reactie van @BurnMan17 op een tweet van @ModernWarzone en @xLegehnd. Hoe lang de video’s online blijven staan is niet bekend.

Activision heeft nog niets bekendgemaakt over de volgende Call of Duty game. Wel hint het bedrijf achter de bekende shooterfranchise naar de Koude Oorlog en dook de naam Black Ops Cold War op.

Call of Duty: WW2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"en er zitten nog geen deuren in de map" Treyarch kan iedereen een lol doen door die gewoon helemaal weg te laten. Deuren die je open en dicht kan doen zorgt alleen maar voor meer campers.

0
test

@poklaan Inderdaad, oprotten met die deuren, één van de domste toevoegingen van cod mw 2019.

0
test

@JustRaine heb echt nog nooit 1 goed woord over die deuren gehoord, snap dan ook niet dat ze in de nieuwe maps zitten.

0

Voor mij belangrijk; is er een zombie game mode? Jason Blundell is weg, hopelijk heeft hij een waardige opvolger.

0
test

@h4l z'n opvolger (Lee Ross, was de baas in het Zombies team voor Infinite Warfare) is inmiddels ook weg

0

Aanbevolen voor jou