Geplaagde lancering Elemental zorgt voor problemen bij ontwikkelaar | Gamer.nl

Geplaagde lancering Elemental zorgt voor problemen bij ontwikkelaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Elemental's opbrengsten waren bedoeld als investering voor het volgende project van ons hoofdteam, evenals een project van ons tweede team. Helaas lijkt dat scenario niet erg waarschijnlijk, dus hebben we moeten beginnen met mensen te ontslaan", aldus Wardell. "Het zou geweldig zijn als we zoveel mogelijk van deze mensen op een later tijdstip weer in dienst zouden kunnen nemen, als de studio het zich weer kan veroorloven", vervolgt hij.

Lanceerproblemen

Elemental: War of Magic kende veel problemen bij zijn lancering op eind vorige maand. Zo werkt het multiplayergedeelte van het spel nog niet en moet de oplo ing hiervoor nog komen. Op de releasedag gaf ontwikkelaar Stardock gelijk al vier updates vrij, bedoeld om een groot deel van de problemen op te lo en.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou